Laulu Liikuttaa - ryhmän valmistelu:

Hoitoyksikön kanssa on sovittu aikataulu Laulu Liikuttaa -ryhmän toteuttamiseksi syksyn 2023 aikana. Kokoonnumme kymmenen kertaa torstaisin (syyslomaviikkoa lukuun ottamatta) noin tunnin kerrallaan. Aikataulutus on soviteltu Iltatähden aikatauluihin sopivaksi siten, että se ei mene päällekkäin muiden toimintojen kanssa (ruokailut, kahvit, aamu- ja iltavuorojen vaihdot yms). Iltatähdessä mietitään nyt ryhmän kokoonpanoa. Toiveena on ollut, että ainakin joitakin aiemmin mukana olleita olisi mukana nytkin, jolloin saadaan pitkä jakso elämää toimintakyvyn muutosten tarkasteluun. Lähtökohtana on ollut kognitiotaso eli CPS: ryhmään toivotaan osallistujia, joiden CPS on 3 tai 4 (asteikolla 1-6) eli henkilöitä joilla muistitoiminnoissa on heikennystä jonkin verran. Lisäksi toiveena on, että RAI - hoito- ja palvelusuunnitelman teko ajoittuisi kesään/alkusyksyyn, jolloin seuraava suunnitelma tehtäisiin vuodenvaihteessa/vuoden 2024 alussa. Näin muutoksia toimintakyvyssä ryhmätoiminnan aikana voidaan verrata lähtötilanteeseen aloitettaessa.

Mukaan valituille annetaan kutsukirje, jossa on kerrottu toiminnan aikataulu, Laulu Liikuttaa - hankkeesta lyhyesti ja ohjaajat kuvien kera.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä on Laulu Liikuttaa, (E)Motion in Song® – toimintamalli ja mikä on RAI: toimintamallin lähtökohdista ja mallin nykytilanteesta