Jo yhdeksännen kerran kokoonnuttiin laulamaan, soittamaan, kuuntelemaan musiikkia ja jutustelemaan oman mielimusiikin äärelle Laulu Liikuttaa - ryhmässä. Tällä kerralla oli hienoa, kun pystyi ammentamaan prosessin aikana nousseista lauluista juonen toivottujen laulujen ympärille. Laulut nostivat esille muistoja samalla kun elettiin vahvasti juuri tätä hetkeä marraskuisena torstai-iltapäivänä. Ryhmän toisiin jäseniin otettiin kontaktia ja syntyi kokemus onnistumisesta ja osaamisesta: "Miten ihmeessä minä nämä kaikki laulut muistan näin hyvin", on noussut vakiokommentiksi ryhmässä. Parilla kerralla on soitettu rytmisoittimia ja pidettiin myös tanssit - talosta löytyi kiireisen arjen keskeltä tanssittajia.

Laulu Liikuttaa - koulutus on nyt tutkailtavana Eino Roiha - instituutin sivuilla ja tulevana viikonloppuna esittelemme, Jonna Ortju ja minä, hankkeen sisältöjä ja avattua vuonna 2024 toteutettavaa koulutusta. Paljon siis tapahtuu juuri nyt!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä on Laulu Liikuttaa, (E)Motion in Song® – toimintamalli ja mikä on RAI: toimintamallin lähtökohdista ja mallin nykytilanteesta