Laulu Liikuttaa - ohjaajat Merja ja Jonna kertoivat musiikista ja sen käytöstä ikäihmisten kuntoutuksessa 14.3.2024 Jamkin yhteisömuusikoiksi opiskeleville innokkaille opiskelijoille. Koulutushetki oli inspiroiva molemmin puolin.

Laulu Liikuttaa - hanke ja RAI- hoito- ja palvelusuunnitelman käyttö toiminnan vaikuttavuutta arvioitaessa kiinnosti opiskelijoita kovasti. 

Laulu Liikuttaa - ryhmistä saatuja tuloksia on kirjattu osallistujien RAI-arviointiin vapaamuotoisesti sillä varsinaista kohtaa RAI:ssa ei tähän asti ole ollut. Nyt siihen mukaan otettu kulttuuritoiminnan RAI antaa mahdollisuuden kirjata palveluasumisen asiakkaan kulttuuritaustaa ja osallistumista tarjottuun taide- ja kulttuuritoimintaan keskitetysti. Kulttuurinen henkilöprofiili on tullut RAI:hin vuonna 2020 ja sitä kehitetään edelleen.

Ryhmässä juteltiin kulttuurisen vanhustyön vaikuttavuuden arvioinnin ja toiminnan vaikutusten esille nostamisen tärkeydestä, aiheen ajankohtaisuudesta ja esillä olosta tiedotusvälineissä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä on Laulu Liikuttaa, (E)Motion in Song® – toimintamalli ja mikä on RAI: toimintamallin lähtökohdista ja mallin nykytilanteesta